Usluge

Poslovni i stambeni objekti

Tvrtka MONTE-MONT pri izgradnji i adaptaciji/modernizaciji poslovnog prostora uvijek se vodi istom mišlju, a to je kako osigurati maksimalno zadovoljstvo, kvalitetu stanovanja i ispunjenje zamisli investitora koristeći svo raspoloživo znanje i tehnologiju.

Sukladno tome rado prihvaćamo njihove želje u vidu ugradnje modernih materijala, suvremene opreme i tehnologija građenja, te smo konstantno na raspolaganju za savjetovanje i tehnička pojašnjenja. Iako smo tijekom niza godina sudjelovali u projektima različitih veličina i namjena model poslovanja je isti, a to je pomoću modernih tehnologija i metoda rada, uz suvremene i kvalitetne materijale, implementacijom pouzdane opreme, kvalitetno izgraditi i adaptirati objekt prema aspiracijama i vizijama naručitelja.

Ponosni smo na mnoge poslovne objekte koje smo dosada dovršili: od izgradnje novih prodajnih hala, preko adaptacija kongresnih dvorana, benzinskih postaja, poljoprivrednih i gospodarskih građevina, do rekonstrukcija i dogradnji raznih objekata poslovne namjene. Stoga smo sigurni kako možemo dostojno opravdati stečeno povjerenje i steći nove pouzdane partnere koji će prepoznati našu poslovnu politiku i pridružiti nam se u budućim poslovnim pothvatima izgradnje, adaptacije ili restauracije poslovnih objekata.

Isto tako, tijekom neprekidnog perioda poslovanja tvrtka MONTE-MONT realizirala je nemali broj stambenih objekata, od zgrada za tržište, preko urbanih vila do privatnih kuća. U izgradnji kvalitetne i cjenovno pristupačne novogradnje koristimo se provjerenim i kvalitetnim materijalima renomiranih svjetskih proizvođača kako bi zadovoljili visoke zahtjeve kvalitete koje smo postavili tijekom godina rada u građevinarstvu. Objekti su opremljeni parketom, kamenom i pločicama 1. klase, vrhunskom vanjskom i unutarnjom stolarijom, odličnim klima uređajima, posjeduju odgovarajuće razrede energetske učinkovitosti čime ispunjavaju zahtjeve tržišta za sigurnim i energetski učinkovitim domom.